FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er det særlige ved en keramisk coating?
Tænk på keramisk coating som et lille skjold, der diskret passer på dit hjem dag ind og dag ud, så du kan nyde skønheden i dit rum uden konstant at bekymre dig om vedligeholdelse og rengøring.
Den keramiske coating danner en stærk, beskyttende overflade, der skærmer dine hjemlige områder mod de daglige udfordringer og slid, som et hjem naturligt udsættes for. Coatingen fjerner effektivt snavs og skidt, og giver en håndsrækning mod de små uheld og pletter, som livet bringer. Dine overflader bliver ikke kun lettere at rengøre, men også hårdere og mere resistente mod slag og skrammer.


Forestil dig et panserglas, men for alle overflader i dit hjem! Den keramiske coating tilbyder en uovertruffen holdbarhed, som traditionelle beskyttelsesmidler ikke kan matche. Mens almindelige beskyttelsesmidler skal genanvendes regelmæssigt og slides af over tid, giver keramisk coating en meget mere vedvarende løsning.

I en travl hverdag har vi brug for løsninger, der virker, så vi får tid og ro til alt det, vi gerne vil nå.
Beregn pris

Når du vælger keramisk coating til dit hjem, sikrer du dig en beskyttelse, der varer længe. For badeværelser lover vi hele 3 års garanti. Hvad angår vinduer og køkken? Vi stræber efter at præsentere dig for nøjagtige tal, men en ting står klart: Denne coating er designet til at værne om og bevare dit hjem i mange år frem.

Når en overflade er hydrofobisk, betyder det, at vanddråberne perler op og ruller af i stedet for at sprede sig. Men det handler ikke kun om vand. En hydrofobisk behandling sikrer også, at kalk, skidt og snavs har sværere ved at sætte sig fast. Det er magien ved hydrofobisk teknologi!

Du skal rengøre og fjerne alt det kalk og smuds, som er muligt. Det sikrer et holdbart resultat, en keramisk coating binder kun på rene overflader. 

Nej, vi tilbyder også coating af inventar, som allerede har været taget i brug. Dit inventar skal være rengjort for at sikre et holdbart resultat, en keramisk coating binder kun på rene overflader. 

Nej, der behøver ikke at være nogen hjemme i husstanden. Når vi ringer og aftaler tid, får vi de nærmere detaljer på plads ang. adgang til hjemmet.

Du kan allerede tage dit køkken/bad i brug efter 3 timer, dog anbefaler vi, at du venter 9 timer, for at coatingen kan hærde optimalt. 

Der vil være minimale lugtgener efter en behandling. Vi sørger for udluftning under processen for at minimere lugtgener. 

Du kan i princippet bruge alle former for rengøringsmidler, vi anbefaler dog, at du anvender så neutrale produkter som muligt, både af hensyn til miljøet og din coating.

I samarbejde med den største coating leverandør i Danmark, tilbyder Brian nu som den eneste i Danmark, et produkt der er udviklet specielt til keramisk coating i hjemmet.

Kontakt

Fabriksvej 3,
9690 Fjerritslev
ICOAT © 2023 l CVR: 38671235
chevron-right