Om ICOAT

Om icoat

Der var engang en bilnørd..

ICOAT.DK er født ud af en passion for keramisk coating, der begyndte i bilverdenen og nu strækker sig til dit hjem. Grundlægger, Brian, en sand entusiast inden for bilpleje, havde en vision om at bringe den samme revolutionerende teknologi, der beskyttede og forbedrede biler, ind i danske hjem.

Efter flere års dedikeret arbejde og "nørden" inden for keramisk coating i bilplejebranchen, besluttede Brian at tage sin ekspertise til det næste niveau.

Han ønskede at gøre keramisk coating tilgængelig og overkommelig for alle danske husstande.

Med en stærk tro på, at beskyttelse i høj kvalitet ikke burde være forbeholdt kun de mest eksklusive biler, skabte han ICOAT.DK.

I samarbejde med den største coating leverandør i Danmark, tilbyder Brian nu som den eneste i Danmark, et produkt der er udviklet specielt til keramisk coating i hjemmet.

Hos ICOAT.DK er vores mission klar: At beskytte og forvandle dit hjem med den samme lidenskab og præcision, som vi anvender på biler. Vi tror på, at ethvert hjem fortjener den bedste beskyttelse og den mest strålende glans, uanset alder eller byggemateriale. Vi tror også på, at alle skal opleve fordelene ved keramisk coating, såsom tidsbesparelse og enkel vedligeholdelse, uanset hvor de bor.

For at gøre dette til en realitet har Brian og hans team udviklet en unik trænings- og certificeringsproces, hvor andre bilplejeentusiaster uddannes til "ICOAT.DK Certified Technicians". Dette netværk af certificerede teknikere strækker sig over hele landet, hvilket betyder, at du kan få lynhurtig service og beskyttelse, til den bedste pris, uanset hvor i Danmark du bor.

Vi er stolte af at være danske pionerer inden for keramisk coating i hjemmet og ser frem til at dele vores ekspertise med dig.
I samarbejde med den største coating leverandør i Danmark, tilbyder Brian nu som den eneste i Danmark, et produkt der er udviklet specielt til keramisk coating i hjemmet.

Kontakt

Fabriksvej 3,
9690 Fjerritslev
ICOAT © 2023 l CVR: 38671235